Mini Cross Powerfly för kidsen

Om du har en unge, eller flera, som tjatar om att få en egen hoj kan det vara dags för Mini Cross Powerfly. Det här är en liten rackare som levererar. Samtidigt är den gjord för att du som förälder ska kunna känna dig trygg. Hög kvalitet, möjlighet att justera ner farten och riktigt bra bromsar är sådant som bidrar med stor trygghet.

Låt oss kika lite närmre på Mini Cross Powerfly 49CC…

Det går riktigt fort!

Mini Cross Powerfly kan komma upp i 40 km/h! Det är riktigt snabbt. Men som nämnt i inledningen går det att justera hastigheten. För barnet som ska testa att köra mini cross för första gången kan det vara klokt att dra nytta av denna möjlighet.

Det känns på riktigt

Många som har testat den här mini crossen utbrister att det är som på riktigt. Precis som originalet i miniformat. Det som bidrar till den här känslan är alla detaljer. Man har inte hoppat över något. Det här är ganska ovanligt. Normalt sett är modeller för barn mycket mer avskalade.

Lätt att komma igång, lätt att stanna

2-taktsmotorn har easy start. Dragstarten är enkel att använda och den är gjord för att passa hela designen på crossen. Det är enkelt att komma igång men också att stanna. Det sitter skivbroms både bak och fram. Därmed kan barnet snabbt bromsa in.

Var ska ungen köra med Mini Cross Powerfly?

Du ser på däcken vad tanken är med denna mini cross. Det ska köras offroad förstås. 10 tums hjul gör att det inte är svårt att köra över grus och ojämnheter. Det går alltså att köra runt huset och vidare ut i skogen på slingor.

För barnet bidrar de smarta offroad-däcken med roligare körning. Det blir ett äventyr att ge sig ut på minihojen och känna farten i hela kroppen.

Viktigt att tänka på

Det här är en mini cross för barn men beakta att sitthöjden ligger på 58 cm. Dessutom ska föraren inte väga mer än 60 kg. Om det finns äldre syskon som har svårt att hålla fingrarna borta från denna lilla skatt är det viktigt att klargöra vem som skaffar en ny om alltför stor vikt bidrar till skador!

Viktigaste egenskaperna:

  • Lätt vikt (24 kg)
  • Cool design med alla detaljer
  • Lättstartad
  • 49 cc cylindervolym
  • Maxhastighet 40 km/h

Leave a Comment