Du kan skydda dina fordon med osynlig GPS tracker

Bara för några år sedan så pratades det om framtidens spårsändare som skulle bli så små att de till och med kunde användas på verktyg. Framtiden är här! Om du vill skydda din bil, mopedbil och kanske till och med elcykel bör du kika närmre på en GPS tracker som kommer att visa dig precis vart ditt fordon är!

Med GPS tracker vet du var fordonet är

När du har installerat GPS tracker som du kan följa med din mobiltelefon så vet du alltid var ditt fordon är. Modern teknik fungerar så att du får larm om ditt fordon flyttas. Om du vet att det är din fru som flyttar på det så kan du ju ta det lugnt. Men om bilen borde stå kvar på en parkering är det dags att larma så snabbt som bara möjligt!

Med en liten, och i stort sett osynlig, GPS tracker är tjuven omedveten om att du nu är honom på spåren. Det behöver inte gå mer än någon timme eller två innan tjuven har haffats och du får ditt fordon tillbaka.

En osynlig spårsändare är till skillnad från en backkamera som sitter utvändigt något som verkligen kan fungera som en överraskning när biltjuven slår till.

Du kan få bättre försäkring för bilen med spårsändare

I och med att spårsändare är så pass effektiva är det inte alls ovanligt att få möjligheten till reducerad försäkringspremie med detta installerat i bilen. Det gäller dock att du har en GPS tracker som är godkänd av försäkringsbolaget för att detta ska bli aktuellt. Det här kan också vara en god anledning till att satsa på GPS-tekniken som stöldskydd. Det får du räkna lite på.

Det är smart med spårsändare för företagsbilar

Om du jobbar med leveranser och kanske har en hel flotta med bilar och mindre lastbilar så kan det verkligen vara klokt med GPS tracker-system. På byggarbetsplatser såväl som företagsparkeringar där verksamhetens fordon står kan det ske snabba stölder. Det kan till och med hända att ni finns på plats och ser hur tjuven river iväg.

Istället för att ge er ut på biljakt och försöka stoppa tjuven så är det bara att slå en signal till Polisen och berätta vart ert fordon befinner sig och vart det är på väg. Det blir en enkel sak att få fatt i bil och den som kört iväg med den.

För företag som jobbar med fordon av olika slag finns det också möjlighet att jobba med körjournaler med samma tracker som fungerar som stöldskydd. Det kan göra det lättare att effektivisera verksamheten samt att få en bättre förståelse för hur leveranser och annan körning fungerar.

Den osynliga trackern är som en skyddsängel

Många tycker att det känns skönt att veta att bilen snabbt kan spåras om någon norpar den. En osynlig tracker är lite som en skyddsängel som du har direkt kontakt med via din telefon. Det gör det lättare att sova gott på natten om du har en ovanlig bil eller har ansvaret för flera fordon på jobbet!

Här ser du GPS sändaren och den går att skada…