Hur bra är Biltemas elcyklar?

När du köper en billig elcykel från Biltema får du inse att den kanske inte riktigt håller samma mått som ett dyrare märke gör. Om du vill den bästa elcykeln är Biltema inte ditt första val. Men hur bra är Biltemas elcyklar?

Om vi tar en titt på vad de som köpt Biltema elcykel säger blir det lite tydligare vad svaret på den frågan är.

Mestadels rör det sig om bra elcyklar som fungerar vid leverans. Det kan bli lite problem som till exempel ekrar som går av. Det beror på att dessa inte håller samma kvalitet som elcyklar från märken som Crescent.

Inte bara hållbarhet…

Du ska inte bara tänka på hållbarhet när du ser på elcyklar från Biltema. Det gäller ju också att du får hjälpen när det behöver lagas. Det kan Biltema ställa upp med men du får räkna med väntetider.

Det kan helt enkelt bli så att du får betala mer för att laga på vanlig cykelverkstad för att du inte vill vänta på Biltema. Det är en kostnad du ska tänka på när du köper en billig elcykel.

Om du betalar lite mer för en elcykel från ett märke som är känt för god kvalitet slipper du ju den här typen av bekymmer. Särskilt om du köper elcykeln från en butik som ger god support.

En cool elcykel

Vi måste också nämna att en elcykel från Biltema sällan är den coolaste. Om du vill ha en läcker elcykel kan möjligen Yosemite Low Step fungera. Men i övrigt ger Biltema inte samma variation som andra cykelbutiker online gör.

Summa summarum

Så vad är svaret på frågan om hur bra Biltemas elcyklar är? Svaret är bra om du är medveten om vad du får för pengarna. De kan vara helt okej men mäter sig inte med modeller från märken som Monark och Crescent.

Leave a Comment