Solfilm för bil – Ett smart och läckert skydd

Om du tillhör de som tycker om att ta hand om bilen lite extra så får du inte missa solfilm för bil. Det här är ett säkert sätt att skydda bilens interiör samtidigt som rutorna ser läckra ut. Solfilmen passar alla bilar och vi ska se lite närmre på varför detta är en så smart investering som rentav kan ge en bättre körupplevelse.

Skydda både interiör och passagerare med solfilm för bil

Solens skadliga UV-strålar är inte bara skadliga för din hud och en konstaterad hälsorisk. De starka strålarna kan även orsaka skador på din bils interiör. Långvarig exponering för solen kan bleka och skada din bils instrumentbräda, sätesskydd, och andra inredningsdetaljer.

Det ser inte fint ut men det är inte det värsta. Exponeringen för solens strålar kan också öka risken för sprickor och deformering i plast- och läderkomponenter. Genom att installera solfilm för bil eller mopedbil kan du effektivt blockera upp till 99 % av dessa skadliga UV-strålar. Det hjälper till att bevara din bils interiör i bästa skick och du slipper de där trista solränderna som annars lätt uppstår.

 

Minska värme för ökad komfort

Under de varma sommarmånaderna kan din bil snabbt bli en het ugn. Detta särskilt om den står parkerad i direkt solljus. Att komma in i en överhettad bil kan vara obehagligt och till och med farligt. Inte bara för att du kan bränna dina fingrar på ratten och instrumentbrädan.

När det blir väldigt hett så finns det även risk för brand i bilen. Särskilt om du lämnar elektriska prylar som din hoverboard eller kanske en elektrisk sparkcykel i direkt solljus på baksäte. Om det blir värmerekord så kan detta bli en riktigt farlig situation.

varmt i solen
När bilen står parkerad i solen kan den bli lika varm som en ugn!

Faktum är att kemikalier kan frigöras i luften i bilen när det blir så pass hett. Det är på grund av detta som det är så viktigt att du låter fönstren vara öppna när du drar igång AC och fläkt för att kyla ner kupén.

Solfilm för bil fungerar som en termisk barriär och hjälper till att minska värmen som byggs upp inuti din bil. Genom att blockera solstrålarna kan du njuta av en svalare och mer behaglig körupplevelse. Detta särskilt under de hetaste dagarna. Det är ju bra för din hälsa och för komforten du upplever när du kliver in i bilen!

Förbättra säkerheten i din bil med solfilm

Säkerheten är alltid högsta prioritet när du kör, och solfilm för bil kan som vi har påpekat faktiskt förbättra säkerheten på flera sätt. Och det finns mer att lägga till vad gäller din säkerhet i bilen.

Med solfilm får du:

  • Hjälp med att hålla fokus på vägen och undvika olyckor.
  • En extra barriär vid kollisioner genom att hålla glaset samman om en krock skulle inträffa Detta minskar risken för skador från krossat glas och kan rädda liv.
  • Ökat stöldskydd då det blir svårare att se vad du förvarar i din bil.

Att installera solfilm i Stockholm för bil är inte bara en smart investering för din bil utan även för din plånbok. Genom att minska värmen inuti bilen kan du minska användningen av luftkonditioneringssystemet vilket i sin tur minskar bränsleförbrukningen.

På lång sikt kan detta spara dig betydande summor pengar i bränslekostnader. Dessutom kan solfilm även öka din bils energieffektivitet genom att minska behovet av att använda klimatanläggningen i förtid innan du kliver i bilen vilket är bra för miljön.

coola rutor

Skapa ett snyggt utseende

Utöver de praktiska fördelarna med solfilm så ger den också din bil ett coolt utseende. Solfilm finns i olika färger och nyanser vilket gör det möjligt för dig att anpassa utseendet på din bil medan du njuter av de fördelar som solfilmsfunktionen erbjuder.

Du kan välja en mörkare nyans för att ge din bil ett elegant utseende eller en lättare nyans om du föredrar en mer subtil effekt. Tonade rutor ser alltid läckert ut och passar alla bilmodeller.

bil i sol
Det ser bra ut med tonade rutor

Solfilm i Stockholm

Nu när du förstår de många fördelarna med att installera solfilm för din bil är nästa steg att hitta en pålitlig och professionell leverantör och installatör. Om du befinner dig i Stockholm eller dess omgivningar rekommenderar Fullrulle.nu att du överväger att använda tjänsterna från Team1.

Team1 erbjuder högkvalitativa solfilmstjänster för bilar i Stockholm och de har många års erfarenhet av branschen. De har det kunnande och expertis som krävs för att installera solfilm på bil på ett sätt som ger dig bästa möjliga resultat.

Klart att du ska ha tonade rutor med solfilm!

Solfilm för bil är inte bara en estetisk uppgradering utan också en praktisk och ekonomisk investering. Den hjälper till att skydda din bils interiör, ökar komforten för dig som kör såväl som för dina passagerare. Solfilmen förbättrar säkerheten och minskar bränsleförbrukningen.

Dessutom ger solfilmen din bil en snygg och personlig touch. Så se till att skydda din bil med stil och funktion genom att överväga att installera solfilm på bilrutorna. Och om du befinner dig i Stockholm bör du kontakta Team1 för professionell solfilmstjänst av högsta kvalitet.

Skaffa mer kunskap och investera i solfilm för din bil idag och upplev alla de fördelar som det har att erbjuda. Din bil förtjänar det och du kommer att tacka dig själv när du njuter av en sval och skyddad körupplevelse, året runt. Skydda på detta vis inte bara din bils utseende utan även dess värde och funktionalitet med solfilm för bil från Team1.

Besök deras webbplats på https://www.team1.se/tjanster/solfilm-bil-stockholm för mer information och för att boka din solfilmstjänst redan idag.

tonat baktill