Recension av Drax Storm

Ska du köpa en Drax Storm elmoped eller är det bättre att köra på en annan modell från samma märke? För att komma fram till svaret på den frågan bör du veta lite mer om mopeden som av vissa utnämns som det häftigaste Drax någonsin har levererat.

Drax Storm egenskaper

Låt oss börja med att se på vad den här elmopeden har utrustats med. Du får LED-belysning både fram och bak och Drax har utrustad denna modell med snygga integrerade blinkers.

Du håller koll på din körning med en digital instrumentpanel. Den här panelen är tydlig och den ger dig all den information du behöver vad gäller hastighet, batterikapacitet och mer.

Några viktiga punkter att observera är:

  • Nyutvecklad motor som har ett elektroniskt insprutningssystem. Det här är en elmoppe med kraft!
  • Rejäla 13 tums däck. Du får en stabil körupplevelse.
  • Skivbromsar både fram och bak. Du bromsar in mjukt och effektivt.
  • God stötdämpning. Du slipper skakas om bara för att du kör över ett gupp!

Kompakt och smidig körning

Det som är så härligt med Drax Storm är att du får en kombination av styrka och snabbhet och bekväma körning. Den kompakta designen gör att du lätt tar dig fram. De stora hjulen bidrar till den smidiga körupplevelsen.

Du kan skjutsa en kompis utan att det blir trångt. Sätet ger gott om plats för två. Mycket bra för många olika typer av situationer. Under sitsen finns det plats för förvaring. Det här utrymmet är bättre än vad som finns på många andra elmopeder.

Om du vill kan du använda kroken för att hänga på mer last. Det är också ett plus med Drax Storm.

Ladda mobilen på väg

Notera också att Drax Storm har USB-uttag. Du kan ladda din mobiltelefon då du kör. Du lägger den smidigt i facket för mobiltelefon som gör mobilen lätt att komma åt då du stannar.

Design som ger lust att köra

Det går inte att bortse ifrån designen som är väldigt fin. Elmopeden har detaljer av aluminium och en mattsvart färg som tilltalar. Det hela ger ett sportigt och fartfyllt intryck. Något som kan passa lika bra för dig som just ska börja köra moped som för dig som är ute efter något nytt att ta dig till jobbet på.

Här är en video från Köp en scooter som visar Drax Storm:

 

Leave a Comment