Ännu bättre batterier på gång från Evess!

När du ska köpa elmoped är en av de stora frågorna batteriet. Det här är hjärtat i fordonet och det som kan avgöra om du får en prisvärd moped eller inte. Ett bra batteri tar dig långt med varje laddning och det kommer också att kunna laddas många gånger om innan det blir dags för nytt.

Evess är ett mopedmärke som lägger stor fokus på elmopedens hjärta. De har länge satsat på de bästa batterierna och nu kommer den glada nyheten att det är ännu bättre batterier på gång.

Nu är Evess nämligen på gång med Samsung batterier som har bättre prestanda och färgad display med temperaturmätare. Det här är verkligen en god nyhet för dig som är ute efter en Vespa moped som inte kostar skjortan!

Starka batterier som bara blir starkare

Om vi tar en titt på Evess elmopeder ser vi att det inte bara rör sig om fin design. Här behöver du inte tumma på kraft bara för att du vill köra runt på en el-vespa! Deras elmopedmodell Capri är särskilt framtagen med unik design och det här är en klassisk elmoped men ovanligt kraftfull.

Capri har ett av marknadens starkaste batterier. Mopeden kommer med en elmotor på 2000 W. Den tar dig 60 km på en laddning och därmed fungerar den bra i olika sammanhang. 60 km räckvidd är helt i nivå med andra populära elmoppar. Oavsett om du kör i stan eller på landet sussar du fram tyst och behagligt.

Blunda en stund och tänk dig att du kör någonstans i norra Italien. Ingen bullrig motor kommer att störa din fantasi!

När du ska köra uppför är det skönt med Smart Engine som gör att du får mer effekt i uppförsbackar. Evess Smart Engine ger en 250 watts effekt som verkligen passar bra för den som vill klara varierad körning utan att känna att det sackar.

Det är underbart med starka batterier som håller länge. Men kom ihåg att inga batterier är för evigt och var noga med att kasta batterier på rätt ställe. Det gäller också batterier för elmopeder!

Fullrulle håller ett öga på Evess

Evess elmopeder har kommit som en komet på elmopedhimlen under senare månader. Allt fler får upp ögonen för den fina designen och den höga prestandan. Även Fullrulle håller ögonen på svenska Evess med stort intresse för vad som komma skall.

Att det blir nya batterier med högre prestanda är en sak som verkligen gillas, men det är inte allt. Evess jobbar hela tiden med uppgraderingar för att ge oss som älskar elmopeder och elsparkcyklar något att se fram emot.

Det är roligt med ett nytt och fräscht märke inom segmentet som är på hugget. Om du är i Göteborg eller Stockholm ska du veta att du kan kontakta Evess för provkörning. Kan vara intressant att göra även om du inte tar någon risk genom att beställa online då du får en elmoped som mäter sig väl med de största namnen inom kategorin elvespa moped!